Het terrein

De Kersengaard heeft alles wat u van een moderne en verzorgde camping kunt verwachten. Vanzelfsprekend een net sanitair en ruimtes om prettig te kunnen douchen. Maar ook is er buiten een speciale plek ingericht om uw afwas te kunnen doen. Aangezien het in ons land nog wel eens regent hebben we de wastafels voor uw persoonlijke verzorging binnen geplaatst Tevens biedt deze ruimte ook een grote koelkast waar u kosteloos gebruik van kunt maken om uw dranken en/of etenswaar in op te slaan.

Wat betreft staanplaatsen is er voor ieder wat wils. Zowel voor zonaanbidders als ook schaduwliefhebbers. Beschut of juist open, met stroom of zonder. Gastheer Jan Beukelman kent iedere plek en adviseert u graag.

Wist u ook dat u een heuse houtkachel kunt huren voor € 7,50 per dag? Het hout krijgt u er van ons kosteloos bij. Beregezellig voor `s avonds voor de tent of caravan.

De Kersengaard is een kindvriendelijke camping. Dit merkt u niet alleen aan de schommel en trampolines die vrij toegankelijk zijn maar ook hoe de kinderen betrokken worden (indien wenselijk) bij het voeren van de pony`s  of aan een zandbak die voor de allerkleinste ter beschikking wordt gesteld en geplaatst word voor uw tent of caravan.

In overleg is een hoop mogelijk en heeft u persoonlijke wensen dan geven wij daar graag invulling aan.

Wij hopen u van harte te mogen ontvangen op natuurkampeerterrein de Kersengaard

Sanitair

De gehele sanitaire voorziening is in 2018 vernieuwd. U vindt op Camping De Kersengaard een prettig, comfortabel, schoon en verwarmd toilethuis. Vanzelfsprekend hebben hier beide geslachten hun eigen voorzieningen.

© Copyright - Camping De Kersengaard